Wat zijn bumper stickers?

 

Via StickerFabriek.nl kan je bumper stickers drukken in standaard vormen of je kiest voor een eigen ontwerp in een vrije vorm. Het formaat geef je zelf tot op de millimeter nauwkeurig aan. Bumper stickers zijn te drukken met verschillende beschermlagen, bijvoorbeeld met een extra UV-coating, laminaat mat of glans en in vloerlaminaat. Wil je volledig waterproof vinyl stickers drukken? Kies dan voor een laminaat beschermlaag en geef dit door bij je offerte aanvraag.

 

Zelf bumper stickers maken

 

Zelf bumper stickers drukken is heel eenvoudig. Lever een vector bestand aan of maak gebruik van onze DTP afdeling. De bestelde vinyl stickers drukken we pas na goedkeuring. We drukken bovendien al onze stickers op full color printers. De kwaliteit wordt hierdoor altijd gegarandeerd.

 

Bumper stickers drukken

 

 

Bumper stickers drukken doen we voor zowel bedrijven als particulieren, ongeacht de afname. Wij brengen geheel vrijblijvend de mogelijkheden in kaart om voor jouw wens een perfecte sticker te drukken.

 

Vragen?

 

Advies nodig over het ontwerp of het drukken van bumper stickers? Geen probleem! StickerFabriek staat klaar om je hierin te begeleiden. Mail ons via vragen@stickerfabriek.nl of bel op 030-2270624.