Bestellen via een persoonlijke offerte

 

Als je bestelt via een persoonlijke offerte bij de StickeFabriek krijg je altijd een orderbevestiging met digitale drukproef van ons terug. Pas zodra je hierop per mail akkoord terug hebt gemaild gaan wij de bestelling maken. Het duurt maximaal 10 - 14 werkdagen voordat de order klaar is (tenzij anders door ons vermeld). Zodra de sticker bestelling klaar is, verzenden we deze zo snel mogelijk.

De factuur komt per mail zodra de bestelling klaar is. Je kunt er van uit gaan dat we de bestelling op de zelfde dag verzenden als dat je de factuur hebt ontvangen per e-mail.

In de meeste gevallen kunnen wij op rekening leveren, maar bij nieuwe klanten komt het voor dat wij de eerste keer de factuur vooruit betaalt moeten krijgen. Al  onze sticker orders worden verzekerd, en soms geeft de grote sticker verzekeraar geen groen licht voor op krediet stickers leveren. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar wij kunnen hier als STICKER FABRIEK niks aan doen. 

De factuur termijn voor onze leveringen ligt op 7 tot 30 werkdagen na ontvangst bestelling.

Verzending

 

Zodra de opdracht klaar is van de stickers melden we deze aan bij de verzendmaatschappij. UPS levert normaal gesproken de volgende werkdag ergens tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van leveren. UPS levert niet op zaterdag en zondag. Tevens sturen wij opdrachten per PostNL. Het is niet mogelijk de stickers bij ons op te halen.