COVID-19 stickers bestellen

 

We kunnen je stickers helemaal naar wens maken. Of dit nou technische gegevens zijn voor een laboratorium of een ziekenhuis of stickers om zorg medewerkers een hart onder de riem te steken, je maakt ze volledig naar wens. Alle informatie die je zoekt, kun je op een sticker plaatsen:

  • Regels en richtlijnen
  • Afbeeldingen
  • Kleuren, tekst
  • Clipart

We willen heel graag helpen om het coronavirus uit te bannen. We proberen mensen zo vaak als het kan er van te overtuigen dat er afstand bewaard moet worden. Ook handen wassen, en andere adviezen horen daarbij. Is een advies heel erg belangrijk voor jouw branche? Bijvoorbeeld dat er geen handen mogen worden geschud omdat je in de uitvaartbranche werkt? Plak dan een sticker met die tekst of dat icoon erop op de toegangsdeur of op een informatiebordje bij de deur. Niet alle lettertypes zijn even makkelijk leesbaar, kies er een die ook op klein formaat goed leesbaar is. Zoals bijvoorbeeld de uitleg bij het handen wassen. Dit is informatieve tekst en het gaat erom dat het goed leesbaar is. De mooie, sierlijke letters bewaren we voor de stickers waarin we het zorgpersoneel een hart onder de riem steken. Bij twijfel neem je contact met ons op, we helpen je hierin graag op weg.

 

RIVM richtlijn sticker

 

Het RIVM roept op om zoveel mogelijk thuis te blijven. Het maken van stickers en spandoeken gaat bij ons geheel online. Je hoeft dus niet langs te komen om een sticker of spandoek te bestellen. Lees alle voorwaarden nog eens na of neem contact op met ons. We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon of mail van 09.00 tot 17.00 uur. We doen er alles aan om je te helpen met je bestelling. Of een ontwerp mooi is, is een heel persoonlijke kwestie. Komt het op ontwerpen aan, dan kunnen we je wel voorzien van technisch advies, over resolutie, leesbaarheid en kleur bijvoorbeeld. 

 

Vragen?

 

Advies nodig over het ontwerp of het drukken van COVID-19 / corona stickers? Geen probleem! StickerFabriek staat klaar om je hierin te begeleiden. Mail ons via vragen@stickerfabriek.nl of bel op 030-2270624.