Wat zijn fluor stickers?

 

Fluorstickers, ook bekend als fluoriserende stickers, worden gebruikt om je boodschap extra op te laten vallen. De kleur van deze stickers is erg fel. Bij gebruik van blacklight lampen (bijvoorbeeld in een disco) lichten fluorstickers extra fel op. Fluor-oranje of fluor-geel zijn de meest opvallende kleuren, maar ook andere kleuren zijn leverbaar zoals fluor-roze, fluor-blauw en fluor-groen.

 

Zelf fluor stickers maken

 

Zelf fluor stickers drukken is heel eenvoudig. Lever een vector bestand aan of maak gebruik van onze DTP afdeling. De bestelde fluor stickers drukken we pas na goedkeuring. We drukken bovendien al onze stickers op full color printers. De kwaliteit wordt hierdoor altijd gegarandeerd.

 

Fluor stickers drukken

 

Fluor stickers drukken doen we voor zowel bedrijven als particulieren, ongeacht de afname. Wij brengen geheel vrijblijvend de mogelijkheden in kaart om voor jouw wens een perfecte sticker te drukken.

 

Vragen?

 

Advies nodig over het ontwerp of het drukken van fluor stickers? Geen probleem! StickerFabriek staat klaar om je hierin te begeleiden. Mail ons via vragen@stickerfabriek.nl of bel op 030-2270624.