Wat zijn Pictogram stickers?

 

Je ziet een plaatje en wereldwijd weet iedereen wat je bedoelt. Of het nu gaat om een aanwijzing waar de brandslang hangt (NEN 4001 -3011) of dat er gevaar dreigt, een blik op een waarschuwingssticker vertelt soms meer dan wat woorden kunnen doen. We maken pictogram stickers volgens de kleurstellingen van de Europese richtlijnen op wit glanzend vinyl met een permanente plakkracht.

 

Zelf Pictogram stickers maken

 

Zelf Pictogram stickers drukken is heel eenvoudig. Lever een vector bestand aan of maak gebruik van onze DTP afdeling. De bestelde Pictogram stickers drukken we pas na goedkeuring. We drukken bovendien al onze stickers op full color printers. De kwaliteit wordt hierdoor altijd gegarandeerd.

 

Pictogram stickers drukken

 

Pictogram stickers drukken doen we voor zowel bedrijven als particulieren, ongeacht de afname. Wij brengen geheel vrijblijvend de mogelijkheden in kaart om voor jouw wens een perfecte sticker te drukken.

 

Vragen?

 

Advies nodig over het ontwerp of het drukken van pictogram stickers? Geen probleem! StickerFabriek staat klaar om je hierin te begeleiden. Mail ons via vragen@stickerfabriek.nl of bel op 030-2270624.