Algemeen Stickers aanbod


KWALITEIT STICKERS DRUKKEN

 

De mooiste stickers zijn natuurlijk degene die je helemaal zelf hebt gemaakt, naar je eigen wensen van het mooiste materiaal. Alle vinyl stickers van de stickerfabriek zijn zowel geschikt voor langdurig binnen en buitengebruik. Dit komt mede door de duurzamen vinyl materialen die wij gebruiken. Daarnaast wordt de bedrukking uitgevoerd op basis van solvent inkten. Deze inkten hebben bij ons een hoge krasvastheid en zijn water en UV bestand.      Natuurlijk gaan we bij de stickerfabriek ook met de tijd mee en begrijpen dat ecologische en duurzaam materiaal de toekomst is. Kortom wilt u speciaal dit soort materiaal dan kunt u ook bij ons terecht voor duurzame stickers.   

 

VEGAN STICKERS DRUKKEN

 

Stickerfabriek drukt ook milieuvriendelijke stickers, ook wel onze VEGAN-stickers. Deze stickers zijn enkelzijdig vierkleurig bedrukt en volledig natuur- en milieuvriendelijk. Ze bestaan uitsluitend uit minerale en plantaardige stoffen, kortom volledig pvc-vrij met plakmiddel op waterbasis en zonder lijm. Iets wat Stickerfabriek heel belangrijk vindt. Ze worden onderscheiden met het kwaliteitskeurmerk “V-Label” dat garant staat voor ecologisch waardevolle en dierenleedvrije producten. Ze hebben goede UV- en temperatuurbestendigheid en kunnen buiten of binnen worden gebruikt!

SPECIALE STICKERS DRUKKEN

 

Naast de normale stickers drukken wij ook bijzondere stickers. Op dit moment zijn onze corona stickers erg populair, deze zijn gericht op naleven van de corona regels binnen bedrijven en gebouwen. Wil je dat wij speciaal voor jouw bedrijf stickers ontwikkelen rondom de corona maatregelen neem dan contact met ons op.    Een selectie andere bijzondere stickers zijn: Adres stickers, Raamstickers, dubbelzijdige raamstickers, neon stickers, fluor stickers, doming stickers, glow in da dark stickers, gouden stickers, stickervellen you name it en wij maken het voor je.

 

STICKERS DRUKKEN

 

De Stickerfabriek biedt een standaard assortiment aan. Natuurlijk begrijpen wij dat je misschien wel een sticker wil laten drukken die hiervan afwijkt. Geen probleem! Wij drukken stickers in elke vorm en maat.

 

Niks is te gek, zolang de opdruk respectvol is. Wil je graag advies neem dan contact met ons op!  Wij drukken graag je stickers.

 

DIE CUT OF GESNEDEN STICKERS

 

Onze kwaliteit stickers in eigen vorm worden gedrukt in full-colour op een vinyl basis. Ze worden uitgesneden in een vorm naar keuze. Deze stickers zijn zeer geschikt voor buitengebruik en zijn UV-bestendig voor minimaal 3 jaar.   Wij drukken de stickers altijd na goedkeuring van de klant, kortom je wordt bij de stickerfabriek altijd op de hoogte gehouden van je sticker voordat wij hem drukken.

 

RONDE STICKERS DRUKKEN

 

Onze ronde kwaliteit stickers worden gedrukt in full-colour op een vinyl basis. Deze stickers zijn zeer geschikt voor buitengebruik en zijn UV-bestendig voor minimaal 3 jaar.  Ronde stickers kunnen of op rol worden geleverd of juist los, dit hangt af van de eigenschappen en de toepassing.  

 

Kortom je kan je ronde stickers goed laten drukken bij de stickerfabriek, en je plakt dan eenvoudig je eigen label op verpakking, kantoorartikelen waarop jij graag reclame wilt maken of mensen wilt informeren doormiddel van een sticker.  

 

VIERKANTE STICKERS

 

Onze vierkante kwaliteit stickers worden gedrukt in full-colour op een vinyl basis. Deze stickers zijn zeer geschikt voor buitengebruik en zijn UV-bestendig voor minimaal 3 jaar. We kunnen natuurlijk ook vierkante stickers maken die specifiek voor binnen gebruik zijn, of juist een anti fraude eigenschap moeten hebben.    Mocht je nou een specifieke toepassing nodig hebben rondom een sticker, neem dan altijd even contact met ons op. We geven je graag advies over de juiste sticker - materiaal keuze.

 

RECHTHOEKIGE STICKERS

 

Onze rechthoekige kwaliteit stickers worden gedrukt in full-colour op een vinyl basis. Deze stickers zijn zeer geschikt voor binnen en buitengebruik en zijn UV-bestendig voor minimaal 3 jaar. We kunnen natuurlijk ook de stickers een langer levensduur geven. Wij zullen dan de stickers soms moeten voorzien van een extra beschermingslaag. Wil je graag advies rondom je stickers, neem dan contact met ons op.  Wij helpen je graag met het maken van de juiste sticker keuze!

 

 

TRANSPARANT RONDE STICKERS VINYL

 

Onze transparante ronde kwaliteit stickers worden gedrukt in full-colour op een vinyl basis. Deze stickers zijn zeer geschikt voor buitengebruik en zijn UV- bestendig voor minimaal 4 jaar.    Indien je transparante stickers wilt is het vaak verstandig om na te denken of de sticker mag doorschijnen, wil je dit niet dan plaatsen wij er een opaak laag achter om ervoor te zorgen dat de stickers niet doorschijnen.  

 

Wil je een specifieke transparante ronde sticker bij ons laten drukken dan helpen wij je graag!  

STICKER VELLEN DRUKKEN

 

Onze kwaliteit stickervellen worden gedrukt in full-colour op een vinyl basis en kunnen kiss-cut gesneden worden. Deze stickers zijn zeer geschikt voor buitengebruik en zijn UV-bestendig voor minimaal 3 jaar.   De oplages van stickervellen kan liggen vanaf 100 tot paar miljoen stickervellen.

 

Let wel dat een stickervel een goede voorbereiding nodig heeft qua opmaak.    Wij helpen je graag kosteloos bij het maken van deze bestanden, de stickerfabriek investeert graag tijd en moeite in haar klanten. 

DUBBELZIJDIGE RAAM STICKERS DRUKKEN

 

Onze kwaliteit dubbelzijdige raamstickers worden gedrukt in full-colour op een vinyl basis. Het voordeel van deze stickers is dat je ze binnen kan plakken en de stickers van buiten leesbaar zijn. Deze stickers zijn UV-bestendig voor 3-5 jaar.   Dubbelzijdige raamstickers worden vaak voorzien van een witte opaak tussen laag, moeten het speciaal alarm stickers zijn dan kan het materiaal tevens anti fraude eigenschappen bezitten. Neem contact met ons op om advies te krijgen over de juiste stickerkeuze.

VLOER STICKERS DRUKKEN

 

Vloerstickers zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij de stickerfabriek, wij bieden stickers in allerlei formaten, kleuren, en materiaal soorten.   Bij vloer stickers is het van belang dat de ondergrond duidelijk is, we adviseren vaak om een sample stukje op te vragen en de stickers te testen. Uit ervaringen weten wij namelijk dat ze intensief worden gebruikt als sticker, en het materiaal moet dan wel goed zijn!   

ADRES STICKERS DRUKKEN

 

De adres stickers worden enkelzijdig vierkleurige bedrukt (4/0). De achterkant blijft onbedrukt. Ze worden vaak geleverd op A4-vellen met 36 afzonderlijke etiketten.   De stickers worden voorgestanst met afgeronde hoeken om probleemloos los te trekken.    

 

Wil je specifieke andere adres stickers neem contact met ons op we helpen je graag.

 FLUOR STICKERS

 

Deze stickers zijn zeer geschikt voor buitengebruik en zijn UV- bestendig voor minimaal 4 jaar. Na het bestellen ontvang je  altijd een online proefdruk. Zodra deze bevestigd is zullen wij starten met het drukken van je stickers.   Fluorstickers kunnen ook toegepast worden om de corona regels duidelijk te maken binnen je bedrijf. We hebben hier speciale corona vormgeving ontwikkeld die wij kosteloos aanbieden aan onze klanten.

TEXTIEL STICKERS

 

 

Textiel stickers zijn voorzien van speciaal materiaal dat plakt op een textiele ondergrond. De stickers kunnen in full colour of juist in losse pms kleuren worden gedrukt.   Bij textiel stickers adviseren wij wel om ze niet te gebruiken als sticker op hele dunnen stoffen, dit kan mogelijk schade veroorzaken aan het materiaal.  Textiel stickers worden vaak ook toegepast voor industriële toepassingen.