Vloerstickers drukken?

 

Vloerstickers van vinyl zijn veelzijdig en worden voor vele toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een reclame-uiting in winkels of showrooms, maar ook aan bewegwijzering op evenementen of als veiligheidswaarschuwing in fabriekshallen. Door de afwerking met vloer laminaat is een vloersticker heel geschikt als anti slipmat op bijvoorbeeld trappen. Onze permanente vloerstickers zijn zeer duurzaam en kunnen jaren mee. Heb je de vloerstickers slechts tijdelijk nodig? Kies dan voor de afneembare vloerstickers, deze zijn eenvoudig weer te verwijderen als je ze niet meer nodig hebt.

 

Vloerstickers voor binnen en buiten

 

Vloerstickers zijn binnen en buiten te gebruiken. Onze vloerstickers zijn bijvoorbeeld ook heel geschikt voor buitenevenementen zoals hardloopwedstrijden of markten en kleven aan vrijwel alle ondergronden. Ze zijn bovendien UV bestendig en watervast

 

Eigen ontwerp

 

Bij StickerFabriek druk je vloerstickers in alle kleuren, vormen en formaten. Lever zelf een vector bestand aan of maak gebruik van onze ontwerp afdeling. Je bestelling wordt na goedkeuring geprint in full colour.

 

Vragen?

 

Advies nodig over het ontwerp of het drukken van vloerstickers? Geen probleem! StickerFabriek staat klaar om je hierin te begeleiden. Mail ons via vragen@stickerfabriek.nl of bel op 030-2270624.