Sticker Klanten

Sticker Klanten · 15. oktober 2020
Stickers drukken bij de stickerfabriek voor sneakerbaas.
Sticker Klanten · 11. oktober 2020
Ovale reclame stickers zijn een populair item bij de Stickerfabriek, hierbij worden de stickers gestanst of geslikt in vorm. Vaak zijn de stickers die wij drukken, in zeefdruk op vinyl stickers. Natuurlijk kunnen ovale stickers ook in full colour, dan passen we vaak offset druk techniek toe. Wil je meer informatie over ovale stickers vraag dan een offerte aan via ons sticker offerte formulier.
Sticker Klanten · 11. oktober 2020
Biba Boerderij vroeg ons leuke stickervelletjes te maken. Dit is goed gelukt. Bij dit soort stickervellen gebruikt de stickerfabriek de offset techniek. Het is tevens mogelijk om ze zo voor te bereiden dat de stickervellen inzetbaar zijn in een magazine. Let op dat wij deze stickers drukken in nauw overleg met de klant, de opmaak van de stickervellen is een belangrijk onderdeel van een sticker vel. Wij kunnen tevens de gehele opmaak en design uit handen nemen. Wilt u stickervellen door de...
Sticker Klanten · 11. oktober 2020
Stickers gesneden in vorm zijn bij uitstek de meest populaire stickers in de reclame wereld. Wij van stickerfabriek maken deze met alle liefde. Het resultaat is vaak verbluffend. De vinyl stickers gesneden in vorm zijn vaak in zeefdruk of in full colour gedrukt. Naast vinyl stickers kunnen het ook papieren stickers zijn. Neem contact met de stickerfabriek om een offerte op te vragen.
Sticker Klanten · 11. oktober 2020
Cartoon Network wilde een stickervel in full colour ter promotie van een serie. De stickerfabriek is specialist in het maken van stickervellen met grote oplages
Sticker Klanten · 10. oktober 2020
Stickers voor de gemeente Amsterdam. vinyls stickers in zeefdruk. Stickerfabriek is specialist in het drukken van stickers.
Sticker Klanten · 10. oktober 2020
Peel off stickers van Heineken gemaakt door de Sticker Fabriek